Özdemir PAŞAOĞLU

Özdemir PAŞAOĞLU - 1Avcılar Rizeliler Dernek Başkanı Özdemir PAŞAOĞLU Rize/Çamlıhemşin Ortayayla Köyü ’nde 1957 yılında doğmuştur.

İlköğrenimini Pazar ilçesi Derebaşı Köyü ’nde, Ortaokulu Pazar ilçesinde, liseyi ise Rize Ticaret Lisesi ’nde okumuştur.

Daha sonra 1980 tarihinde İstanbul’a yerleştikten sonra 1982-1992 yılları arasında özel bir şirkette müdür olarak görev yapmıştır. 1992 yılında aile şirketi olan Öz-Pet Tekstil Ürünleri İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ‘ni kurmuş ve 2019 yılına kadar şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmüştür.

2003 – 2008 yılları arasında Avcılar Ak Parti ana kademe teşkilat başkanlığı görevini yerine getirmiştir. 1995 yılından 2019 yılına kadar Gülseren Yapı Kooperatifi başkanlığını yürüttü.  2018 yılında ise aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını ve şirketin yönetimini oğluna devretmiştir. 2019 yılında inşaat alanında faaliyet gösteren Yalova Ticari Yatırımlar ve İnş. Ltd. Şti. çatısı altında ortaklık kurarak, Beylikdüzü bölgesinde halen inşaat ve yatırım faaliyetlerine devam etmektedir. Kendisi evli, 3 çocuk babası ve 2 torun sahibidir.

Avcılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyet üyeliği

Ak Sev (Avcılar sosyal yardımlaşma vakfı) Kurucu Mütevelli Heyeti ve Denetim Kurulu üyesi,

Avcılar Rizeliler Dernek Başkanı,

Ridef Yönetim Kurulu üyesi,

Rideva Kurucu Mütevelli Heyeti üyesi,

Nakiboğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi