Burak KOPUZ

Burak KOPUZ - 1

Milliyetçi Hareket Partisi Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı

12-4-1979’da İstanbul’da doğdu. Anne ve  babası Rizeli olan bir ailenin, iki çocuktan büyük olanıdır. Doğma büyüme Beşiktaş’ta ikamet eden Burak Kopuz,  ilkokulu Beşiktaş Barbaros İlkokulu, Orta okulu Beşiktaş Balmumcu Ata Koleji ve lise eğitiminide Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde tamamladı.Kendisi halen İstanbul Üniversitesi Tarih bölümü son sınıf öğrencisidir. Evli ve 6 yaşında bir erkek evlat sahibidir. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

 

Burak KOPUZ - 3

Beşiktaş MHP İlçe Başkanı ve yardımcıları ile MHP İstanbul İL Başkanı ziyareti

16 yaşında Beşiktaş Ülkü Ocakları’na gitmeye başlayan Kopuz, şu an Milliyetçi Hareket Partisi Beşiktaş İlçesi Başkan yardımcısıdır. Rahmetli dedesinin Başbuğ Alpaslan Türkeş ile  el yazısıyla birbirlerine yazdıkları mektupları, eşsiz bir miras gibi görerek titiz bir şekilde saklamaktadır. Askerliğini 18 ay Kilis’te bulunan 2. Hudut Tabur Komutanlığı’nda yapmıştır. Tabur komutanından aldığı teşekkür belgesini evinin en güzel yerine koymuştur.18 ay yaptığı askerlik hizmeti kendi deyimi ile en son 18 ay biz yaptık. “Bizden sonra askerlik süresi düştü” diyerek konuya mizahi yaklaşan Burak Kopuz, ardından şunları ekliyor “Şimdi ihtiyaç olsa, koşa koşa tekrar vatan ve bayrak müdafası için kamuflaj giymeye hazırım.”

Çalışma hayatına Özel sektörde başlayan Kopuz bir süre sonra yöneticiliğe kadar yükselmiştir.Şu an da Libya İstanbul Başkonsolosluğunda çalışmaktadır.

Beşiktaş Rizeliler Derneği başkan yardımcılığı görevini yürüten Kopuz aynı zamanda Dost ve kardeş ülke olan Libya ile ikili münasebetlerin iyileştirilmesi için çok sayıda çalışma yapmıştır.

Beşiktaş Rizeliler Derneği

Beşiktaş Rizeliler Derneği

Burak KOPUZ - 50