Nefize GÖKŞEN SOHTAOĞLU

NEFİZE GÖKŞEN SOHTAOĞLU FA Organizasyon Direktörü

26 Mart 1971 yılında Artvin/Arhavi’de doğdu, okul hayatını tamamladı. Ticari hayatına ise Tekirdağ Çorlu’da atıldı. İçinde yer alan kitleleri yönetme hayali bulunuyordu. Bunu gerçekleştirme imkânını Tempo Tv’de buldu. Bölge Yöneticiliği görevini üstlendi, kısa bir süre sonra profesyonel bir ekiple Bölge’de başarıyı yakaladıktan sonra süreci ekibe teslim ederek Tempo TV serüvenini tamamladı. Ardından, 1997 yılında Çorlu’da ajans kurma kararı aldı. Bu kurulumun ardından kısa sürede  Fuar, Açılış, Festival organizasyonlarını başarıyla gerçekleştirerek, yerel anlamda marka olma başarısını yakaladı.

Tekirdağ Çorlu’da gerçekleştirdikleri ulusal bazda festivallerdeki değerli başkanların düşünceleri ve destekleri yol haritası oldu. İstanbul Mecidiyeköy’de 2. Şube açılışını gerçekleştirdiler. Kısa bir süre sonra hırsı, gayreti yerini buldu. Yerel, ulusal boyutun ardından evrensel anlamda başarılara imza attı. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri etkinliklerin haricinde, Fatih ÜREK ile İsveç, Aydan ŞENER ile Kırım, Kırgızistan, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi, Bulgaristan Konsolosluk etkinlikleri derken evrensel anlamda Türkiye’yi temsil etme başarısı elde etti. Bu süreç başarıyla ilerlerken, Türkiye’de bölgesel temsilcilikler dağıttı. 2018 yılında Azerbaycan’da ilk Türki Cumhuriyetlerdeki  gece de Azerbaycan şubesini açtı. Peşinden İsveç- İsviçre- Almanya- Fransa – Bakü- Kıbrıs- Yunanistan- Bulgaristan ülkeleriyle de yoğun çalışmaları oldu.  Yapmış oldukları etkinlikler sürekli olarak devam etmektedir.

Bu sürecin ardından 1997 yılından itibaren FA Organizasyon olarak Türki Cumhuriyetler, Avrupa ve Türkiye’de Etkinlik Yönetimi başlığı altında Sanatçı Menajerliği, Festival, Kurumsal Etkinlikler gerçekleştirmektedirler. FA Organizasyon olarak Tarkan, Muazzez ERSOY, Müşerref AKAY, Naşide GÖKTÜRK , Serkan KAYA, Funda ARAR, Ziynet SALİ, Kıraç, Edip AKBAYRAM, Erol EVGİN, Selda BAĞCAN, Mustafa CECELİ, Aydan ŞENER başta olmak üzere bir çok sanatçıları etkinliklere veya kurumsal reklam çekim içeriklerine dahil ettiler. Menajerliklerini, basın – PR ve booking satış süreçlerini yürüttü. A’dan Z’ye ülkemize sanatlarını adamış tüm sanatçılarla çalıştılar, beraber projelere imza atarak ödüller aldılar. Anlaşmalı olan sanatçılara albüm, prodüktörlük görevini üstlendi. İnsanların her dönem hafızalarına işleyen ses getiren parçalar çıkardılar. Akabinde kurumsal firmalar ve belediyelerle yıllık etkinlik, çekim prodüksiyon, Basın – Pr anlaşmaları gerçekleştirdiler. Sanatçılarla yıllık booking satış anlaşmaları gerçekleştirdiler. Ancak bitmeyen başarı azmi yollarının çok daha uzun olduğunu gösteriyor. Hedeflerine basamak basamak gerçekleştiriyorlar.  Dünya’da etkinlik sektörü denildiği an tüm insanların ilk algısı “FA ORGANİZASYON” olana kadar çalışmaya devam edecekler.

Web Sitesi: www.faorganizasyon.com.tr
Kurumsal : www.kurumsalorganizasyonlar.com
Festival :    www.festivalorganizasyonlar.com