Gizem Memişoğlu

Gizem Memişoğlu, 3 Kasım 1992 yılında İstanbul’da doğdu.Aslen Karadenizli bir ailenin çocuğudur. Müziğe merakı 3 yaşında İstanbul’da aile tavernasında başlamıştır. *Orta okulda piyes ve çeşitli müzikallerde yer aldı. 2003 yılında Babasının vefatı ile müziğe ara verdi.

2010 Senesinde Tobav’da “Sesime Kulak Verin” projesi kapsamında Eğitim gôrmeye hak kazanmıştır.Değerli opera sanatçılarından ses eğitimi ve Deniz Sipahi’den piyano eğitimi almıştır.İbrahim Yazıcı şefliğinde Tobavın  birçok konserinde sahne almıştır. 2013 Sahne ile birlikte eğitmenlikte yapmaktadır ôğrencileri ile birlikte düzenlediği kabak kemanelerini kendi çaldığı ve yazıp yönettiği “Bir Halk müzikalini”seyircilere sunmuştur *Bu dônemde tanınmış grup “Karmate” ile çeşitli konserler vermiştir. 2015  Arkadaşlarının  Habersiz başvurusu ve ısrarlarına dayanamayıp O ses Türkiye yarışmasına katılarak Gôkhan ve Hakan kardeşler takımında 4tur ilerlemiştir.populerizme olan duruşu gereği ismi kullanmamıştır *2014-2016 Karadeniz ve çeşitli Ege kôylerini gezip derlemeler yapmıştır. *2016 Toplum Ruh Sağlığı merkezinde Müzik terapi dersleri ile danışanları  tedavi edip  terapi konserleri vermiştir *2016 İzmir’de yapılan Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında otizimli ôğrencileriyle bir konser gerçekleştirmiştir .

2016 Yaz dönemi Türk Müziği Eğitimi aldığı Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarından mezun oldu. 3 Kasım2016 tarihinde Değerli Sanatçı “Umut Kuzey” ônderliğinde Arpej yapım ile Albüm sôzlesmesi imzalamıştır *Başta prodüktör Deniz Beydili ve  değerli sanatçıların bulunduğu What Da Funk grubunun ve  Selim Bölükbaşının içerisinde olduğu derleme ve bestelerinden oluşan ilk albümü Alababula 4 Kasım 2019da yayınlanmıştır. Karadenizli olan Memişoğlu aynı zamanda bir Karadeniz gelinidir 2021 yılında evlenmiştir. 2019 yılında çıkarmış olduğu Albümünden eserler Randıman filminde kullanılmıştır. TRT Müzik ve TRT Radyo programlarına katılım sağlayan Gizem Memişoğlu TRT Belgeselin hazırlamış olduğu oyunun renkleri fırtınayla yaşamak isimli belgeselde kendi bestelediği bir ağıtı seslendirmiştir.